Dag- en meerdaagse reizen

Wilt u een dagje uit met uw partner? Of wilt u meerdere dagen weg in groepsverband? Hoe uw reiswensen er ook uit zien, met Schiks Reizen kiest u voor veilig, professioneel en comfortabel vervoer op maat. Schiks Reizen B.V. is partner van Schiks & Megens Personenvervoer en verzorgt dagtochten of meerdaagse reizen voor zowel individuele reizigers als groepen.

Reizen op maat
Als partner van Schiks & Megens Personenvervoer is Schiks Reizen BV een ervaren dienstverlener op het gebied van busreizen naar populaire bestemmingen in binnen- en buitenland. Of u nou een dagje naar de kerstmarkt in Duitsland wilt of juist met de hele familie op vakantie naar Disneyland Parijs, de medewerkers van Schiks Reizen staan voor u klaar om de reis op uw wensen af te stemmen. Dit kan telefonisch, op kantoor of bij u thuis.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, een dagtocht reserveren of een adviesgesprek aanvragen? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.