Groepsreizen

Organiseert u een dagje uit met familie of vrienden of regelt u eenpersoneelsuitje? Schiks Reizen B.V. is partner van Schiks & Megens Personenvervoer en beschikt over ruime ervaring op het gebied van personenvervoer. U bent bij Schiks Reizen verzekerd van veilig en professioneel groepsvervoer op maat.

bus

Vervoer op maat
Schiks Reizen beschikt over een uitgebreid wagenpark, waaronder taxibusjes, rolstoeltaxi’s en verschillende touringcars met ruimte tot wel 82 personen. Alle voertuigen zijn luxe uitgevoerd en bieden u het gewenste comfort. Afhankelijk van de samenstelling van uw groep kan een combinatie van vervoersmiddelen ingezet worden.

Ondersteuning
Wilt u ondersteuning bij de organisatie van uw groepsreis? Naast regulier groepsvervoer biedt Schiks Reizen ook de mogelijkheid tot het (mede) organiseren van uw reis, van vervoer tot aan complete arrangementen. Onze medewerkers staan voor u klaar om de gewenste reis met u samen te stellen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een groepsreis reserveren? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.