Schoolreizen

Schoolvervoer vraagt om een goede planning en geduldige, vakkundige chauffeurs. Schiks Reizen B.V. is een partner van Schiks & Megens Personenvervoer en biedt veilig en professioneel touringcarvervoer aan voor een dagje uit met schoolkinderen.

In goede handen
De chauffeurs van Schiks Reizen zijn zeer vakkundig en hebben ruime ervaring7222 met het vervoer van schoolkinderen. Zij zorgen voor veiligheid en een goede sfeer dankzij periodieke training en bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn alle chauffeurs in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV).

Ondersteuning
Wilt u ondersteuning bij de organisatie van uw schooluitje? Naast regulier schoolvervoer biedt Schiks Reizen ook de mogelijkheid tot het (mede) organiseren7216d van uw schooluitje. Onze medewerkers staan voor u klaar om een passende schoolreis met u samen te stellen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of schoolvervoer reserveren? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.