Rolstoelvervoer

Heeft u een taxi nodig welke toegankelijk is voor een rolstoelgebruiker?Rolstoelvervoer Dan wilt u een veilige rolstoeltaxi of multibusje van een ervaren en professionele organisatie. Schiks & Megens Personenvervoer is gespecialiseerd in het vervoeren van scootmobiel- en rolstoelgebruikers en begeleidt u van deur tot deur.

Veiligheid gegarandeerd
Schiks & Megens Personenvervoer onderschrijft de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR). In deze code staan, naast de wettelijke verplichtingen, richtlijnen om de kwaliteit van rolstoelvervoer te waarborgen en te verbeteren. Dit betekent onder meer dat alle rolstoelbussen zijn voorzien van veilige vastzetsystemen en alle chauffeurs gekwalificeerd en vakkundig zijn.

In goede handen
Alle chauffeurs volgen periodiek bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV). De chauffeurs trekken voldoende tijd uit om u en uw rolstoel veilig vast te zetten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig van deur tot deur wordt gebracht.

Vervoer
Als aanbieder van optimaal comfortabel rolstoelvervoer beschikken wij over rolstoelbussen met ruimte tot vijf rolstoelen. Deze taxibussen zijn zeer modern en ergonomisch ingericht. Daarnaast zijn de busjes uitgerust met zitplaatsen voor meereizende begeleiders.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wilt u rolstoelvervoer reserveren? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.