Valys

valys

Heeft u een mobiliteitsbeperking en wilt u een dagje uit? Wanneer het openbaar vervoer of een regiotaxi niet volstaan, kunt u gebruik maken van Valys. Valys is sociaal-recreatief taxivervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking die verder van huis willen. Schiks & Megens Personenvervoer is gespecialiseerd in het vervoer van scootmobiel- en rolstoelgebruikers en verzorgt het Valys-vervoer in de gemeenten Druten, West Maas en Waal, Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Heerewaarden.

Comfortabel vervoer
Als aanbieder van optimaal comfortabel rolstoelvervoer beschikken wij over rolstoelbussen met ruimte tot vijf rolstoelen. Deze taxibussen zijn zeer modern en ergonomisch ingericht. Daarnaast zijn de busjes uitgerust met zitplaatsen voor meereizende begeleiders.

Veilig vervoer
Alle chauffeurs volgen periodiek bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV). De chauffeurs trekken voldoende tijd uit om u en uw rolstoel veilig vast te zetten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig van deur tot deur wordt gebracht.

Valys boeken
Connexxion Taxi Services voert Valys uit namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Schiks & Megens Personenvervoer is partner van Connexxion Taxi Services en verzorgt het Valys-vervoer in de regio. U kunt Valys boeken via de site van Valys of bel naar tel. 0900-9630 (lokaal tarief).

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wilt u regulier rolstoelvervoer reserveren? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.