Zorgvervoer

Heeft u medisch noodzakelijk vervoer nodig voor bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis of uw medisch specialist? Dan wilt u comfortabel zorgvervoer van een organisatie waar u op kunt vertrouwen. Schiks & Megens Personenvervoer is een ervaren dienstverlener op het gebied van zorgvervoer en weet precies wat u, ongeacht uw situatie, nodig heeft en wenst.

In goede handen
Onze chauffeurs volgen periodiek bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV).

Zorgverzekering
Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgvervoer, kunt u bij uw zorgverzekeraar een verzoek indienen. Wanneer u door uw verzekeraar gemachtigd wordt voor zorgvervoer, verschilt het vaak per verzekeraar hoe uw vervoer besteld moet worden. Schiks & Megens Personenvervoer rijdt in opdracht van vele verzekeraars, zoals CZ, VGZ, OHRA, AGIS, MENZIS en Univé. Onze medewerkers helpen u dan ook graag met uw vragen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of juist een taxi reserveren? Bel dan met 0487 – 51 51 51 of vul het contactformulier op deze website in.

Overtuigd?
Wilt u service en kwaliteit? Dan staat Schiks & Megens Personenvervoer voor u klaar, ook voor grotere opdrachten. Laat vandaag nog een offerte maken door één van onze medewerkers.